Karlskrona Kundaliniyoga

Klicka här för att redigera underrubrik

Yogaklasser

Måndag

19.00 - 20.30

Måndagar passar för alla, Fake it to you make it . Känn dig och din kropp och hedra det du känner. Du behöver inte var vig och smidig för att göra Kundaliniyoga men du kommer att bli det. Ljudhealing med hjälp av min Paiste Symfoniska Gong kommer hjälpa dig att komma i djup vila.

Tisdag

19.00 - 20.30
Tisdagar är samma förutsättningar som Måndagen. Passar alla. Kom som du är och släpp på stress och spänningar i dina system. Låt andetaget ta dig till en plats av vila och lugn och ro. Gongen spelas i alla pass för att hjälpa dig att slappna av i den långa vilan som är mellan Krian och meditationen.

Torsdag

19.00 - 20.30
Torsdags gruppen är för dig som kanske har yogat ett tag eller bara vill ha lite mera utmannande yoga.
Krian vi gör är lite mera fysisk och meditationen är längre. Gongen helar , läker och hjälper dig komma djupt ner i avslappning under vilan.

Viktig information


När du kommer på ett yogapass så behöver du mjuka kläder och en vattenflaska. Det är lättare om du inte äter en stor måltid 2-3 timmar innan yogan . Är du mycket hungrig kanske du kan ta en frukt.Det är viktigt att du inte har starka dofter på dig då vi använder vårt andetag för att bromsa autonoma nervsystemet . När du kommer kan du landa in mjukt och skönt på en yogamatta i ull. Innan yogapasset så är det tystnad och stillhet som råder i yogarummet. Vi avslutar passet med en kopp classiskt yoggite och en stund för gemensamma reflektioner.


Om du missar ett yogapass, får du ta igen det under pågående termin. Under förutsättning att du fortfarande är elev på Karlskrona Kundaliniyoga. 


Om du vill yoga två dagar i veckan, så kan du i mån av plats boka ditt andra tillfälle till halva priset.